Frequently Asked Questions

— Antwoorden op veel gestelde vragen

In de opbouw van elke pagina zitten 1 tot 3 secties inbegrepen. Een sectie wordt bepaald door het beginnen van een nieuwe titel, een divider of een afwisselende achtergrondkleur.  In elke sectie zijn tot 4 single elementen of 1 multi element inbegrepen. Voorbeelden van een single element kunnen zijn: een heading voor titel titel, heading voor ondertitel met andere opmaak, paragraaf tekstblok, single media afbeelding, single media video, single media audio.  Voorbeelden van een multi element kunnen zijn: posts feed voor producten, portfolio of blog die een lijst thumbnails toont, media gallery, raw html/javascript embed code.

Wil je graag meer secties laten bouwen dan kan dit en bekijken we samen in overleg op basis van je ontwerpvraag met welke factor de paginaprijs vermeerderd wordt.

Ja, het is mogelijk om zelf een ontwerp aan te leveren in Photoshop, Indesign, Sketch, Figma of XD.  De prijs per pagina is afhankelijk van de mogelijkheid om de pagina te ontwikkelen met een pagebuilder en de hoeveelheid CSS code die er eventueel moet worden toegevoegd om het ontwerp om te zetten in ontwikkeling.

Nee, het is niet mogelijk dit zelf te doen maar we helpen je graag met het toevoegen van extra functionaliteit en zoeken dan ook graag mee naar een passende oplossing. Omdat we de beveiliging en het onderhoud van je plugins elke week gratis uitvoeren en een kosteloze backup recovery geven op dit onderhoud is het standaard enkel mogelijk met onze selectie van 25 Popeye verified plugins te werken. Wil je graag extra functionaliteit toevoegen die we niet standaard aanbieden helpt je projectverantwoordelijke graag met het zoeken naar een passende oplossing in de vorm van maatwerk code of het zoeken naar een nieuwe Popeye verified plugin die voldoet aan je noden.

De oplevering voor revisie is het moment dat je de website voor het eerst te zien krijgt nadat het ontwerp werd besproken. Hierna krijg je de mogelijkheid om nog 90 minuten kleine aanpassingen uit te laten voeren en nadat deze revisies zijn uitgevoerd word je uitgenodigd voor een videotraining met je projectverantwoordelijke gevolgd door een onbeperkt Q&A moment. Afhankelijk van hoeveel tijd je hierna zelf nodig hebt om zaken zoals producten of blog berichten toe te voegen kan elke zaterdag die hierop volgt je website online onder voorbehoud dat de verhuis van je domeinnaam reeds voltooid is en alle openstaande facturen betaald zijn.

Nadat het project wordt opgeleverd krijg je de mogelijkheid om nog 90 minuten kleine aanpassingen uit te laten voeren. Nadat deze revisies zijn uitgevoerd en nadat de betaling van de slotfactuur betaald is ontvang je de aanmeldgegevens om zelf wijzigingen aan te brengen.

Er wordt per milestone een meeting voorzien welke kan gepland worden ma-vr tussen 10:00 en 18:00.  Hieronder vind je een overzicht van de milestones per weeknummer:

W01:  kennismakingsgesprek met projectverantwoordelijke en grafisch ontwerpster
W03:  presentatie stijlvoorstel
W04:  oplevering grafische revisie 1  (ideaal op donderdag als revisies zijn aangelerd op maandag)
W05:  oplevering grafische revisie 2  (ideaal op donderdag als revisies zijn aangelerd op maandag)
W09:  oplevering voor revisie
W11:   oplevering technische revisie + training

Om je als klant maximaal te betrekken worden er naast de technische oplevering en training nog 4 andere videomeetings georganiseerd:  kennismakingsgesprek, stijlvoorstel, oplevering grafische revisie 1+2, oplevering technische revisie

Om je als klant maximaal te ondersteunen krijg je tijdens de oplevering technische revisie een videotraining met onze knowledge base documentatie als leidraad.  Heb je toch nog vragen krijg je 30 dagen gratis ondersteuning als aanvulling op de training om kosteloos vragen te stellen.  Meer info over wat er exact in deze ondersteuning is inbegrepen vind je hieronder.

De gratis ondersteuning is bedoeld als aanvulling op de training om daarna nog 30 dagen gratis vragen te stellen over het beheren van je site, shop, producten en bestellingen. Hierin is ondersteuning inbegrepen op wijzigen en toevoegen van tekst, foto’s, producten en mediagallerijen voor elementen die door één van onze medewerker werden gecreëerd.

Ondersteuning op pagebuilder functionaliteiit die niet door één van onze medewerkers werden gebruikt bij de creatie van je project.   Ondersteuning op het zelf toevoegen van nieuwe structuren of elementen die afwijken van het opgeleverde project.  Globale aanpassingen maken in de theme options.  De kost per werkuur voor ondersteuning bedraagt €75.  De kost per werkuur voor ontwikkeling bedraagt €150.

Bij elke nieuw installatie van een betalende plugin of bij elke nieuwe shop/site/folio krijg je 365 dagen garantie op reparaties die zouden moeten worden uitgevoerd in geval er zich een conflict voordoet in de code van wordpress/woocommerce/thema/plugins die door Peace of cake Agency geïnstalleerd werden.

Indien er door jezelf of iemand van je team op de installatie wijzigingen aangebracht worden die aan de oorzaak van een reparatie kunnen liggen zoals zelf toevoegen van code snippets of plugins vervalt deze garantie.

Om het project op te starten wordt betaling 40% voorschot gevraagd, hiervoor ontvang je een factuur samen met je opstartdocumenten en voorstel tot planning.  Het resterende bedrag wordt gefactureerd bij oplevering voor revisie.  Nadat het openstaande saldo is voldaan wordt een training ingepland en kan de migratie naar productie omgeving opgestart worden op een datum van uw voorkeur.  Dit kan elke week tot woensdag ingepland worden voor de daarop volgende zaterdag. 

Indien u snel enkele aanpassingen wil laten uitvoeren kan u kiezen voor het tarief werkuren in regie.  In dit tarief worden werkuren gerekend per begonnen kwartier. Tarief werkuren in regie bedraagt €75 per werkuur zowel voor project management als firstline development (pagebuilding + low end CSS) en €150 per werkuur voor secondline development (high end CSS & PHP).  Op deze manier kan er sneller gestart worden en als u het werk en de communicatie efficiënt bundelt betaald u minder dan een offerte waar een percentage risico in zit verrekend.

+ gratis wekelijks onderhoud + 365 dagen gratis reparatiegarantie

Ja, dit is mogelijk.  Wordpress is een open-source platform en het is mogelijk om je Wordrpess/Woocommerce installatie naar een andere hosting provider te verhuizen.  Wat je niet mee kan verhuizen is je Popeye essential plugin bundle en eventuele aanvullende Popeye verified plugins die je kan laten installeren om de basisfunctionaliteit van je essential plugin bundle uit te breiden.  Om een verhuis op te starten kunnen we je website van limited admin toegang naar classic admin toegang laten omzetten van een Popeye Wordpress installatie naar een klassieke Wordpress installatie door het verwijderen van de Popeye plugins.  Aan deze conversie is een eenmalige kost van €250 gekoppeld, de oplevering hiervan gebeurd op een alternatief adres dat eindigt op .popeye.cloud en 30 dagen beschikbaar blijft zodat je voldoende tijd hebt om een alternatief te laten zoeken voor de verwijderde Popeye plugins.

+ akismet (popeye antispam plugin)
+ wprocket (popeye performance plugin)
+ defender pro (popeye security plugin)
+ smartcrawl (popeye seo plugin)
+ smush (popeye seo image related google recommendations)

popeye™ verified plugins for shop options

+ gift cards (€9.90 p/m)
+ wishlist (€9.90 p/m)
+ abandoned cart (€9.90 p/m)
+ out of stock waiting list (€9.90 p/m)
+ ads connector for ig/fb en google shopping (€9.90 p/m)
+ invoice pdf (€9.90 p/m)
+ pricing pro (€9.90 p/m)
+ currency pro (€9.90 p/m)
+ checkout pro (€9.90 p/m)
+ shipping pro (€9.90 p/m)
+ thank you pro (€9.90 p/m)
+ e-mail pro (€9.90 p/m)
+ product add-ons (€9.90 p/m)
+ membership (€14.90 p/m)

 

popeye™ verified plugins for shop b2b options

+ user restrictions (€9.90 p/m)
+ user discount (€9.90 p/m)

 

popeye™ verified plugins for site options

+ xl teams (€9.90 p/m)
+ xl jobs (€9.90 p/m)

Antwoord niet gevonden?

We helpen graag.  Bel of mail ons elke werkdag (ma-vr) tussen 10:00 en 18:00.